Когато дълго чакаш и мълчиш,
главата свеждаш и скърбиш,
във теб заражда се със взрив
желание да си щастлив.
Да дириш пътя си отново,
съдбата да ковеш сурова
и в зажаднялата душа
да има място любовта.
Да бъдеш истинска жена,
прекрасна, нежна и щастлива,
да чакаш с трепет вечерта,
целувка, чашата пенлива.
Да има смисъл любовта,
не само думи и интриги.
Да има пърхащи крила
които да ти дават сили...
© Нели Расийска Все права защищены