19 ago 2008, 12:34

Копнежно, крилато... 

  Poesía » De amor
624 0 5
 

Копнежно, крилато...

 

"Пеперудени копнежи

в сънищата само има..."

Навярно... Щом мечтите

ми не могат моста на

реалността да прелетят...

И разбиват се кристално-

стъклени в скала непоклатима,

обричаща ги вечен сън да спят...

Крилцата си изкършват,

когато избода фантазията

им извън границата на

илюзията - пърхащо нестихваща...

И до края на пеперудите

мечтите не свършват...

Мечтае и последната

им тръпка в смърт притихваща...

И не били мъртви пеперудите,

щом се чува с глухо ехо

изтръскването на техните крилца...

Окраските им са само заблудите,

че нямат раними сърца...

Без красотата си са само

реещи се мечти...

И умират...

Моята душа също не лети...

Аз пък жива ли съм без любов?!

Пеперудите ме разбират...

© Андреа Емилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасен стих!
  • Незнам за кой ли пъ го прочетох.. вече се повтарям, мила в думите си.. наистина прекрасно пишеш! Голям талант си! Успех, бих се радвала,ако го видя някъде побликувано...
  • !!!
    Поздравления - много хубав стих!!!
  • Моята душа също не лети...

    Аз пък жива ли съм без любов?!

    ---
  • Мечти над моста на реалността...
    Хареса ми!
Propuestas
: ??:??