16 jul 2008, 15:58

Копнея някой да ме съживи 

  Poesía » Otra
748 0 25

Като на сън минават дните

и толкова е скучно

и боли...

Отдавна са угаснали очите ми,

сърцето спряло е

във моите гърди.

 

 

Копнея някой да ме съживи!

 

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??