Jul 16, 2008, 3:58 PM

Копнея някой да ме съживи 

  Poetry » Other
749 0 25

Като на сън минават дните

и толкова е скучно

и боли...

Отдавна са угаснали очите ми,

сърцето спряло е

във моите гърди.

 

 

Копнея някой да ме съживи!

 

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??