23 sept 2009, 20:10

Корабокрушенка 

  Poesía » De amor
339 0 1

Опитах се да не бъда себе си
и да стана по-обикновена.
Опитах се да се слея с хората
и да правя неща съвсем обикновени.
Опитах се да заменя лицето за друго лице
и усмивката за друга по-незабележима.
Опитах да работя нещо съвсем обикновено
и да дам труда си хей така на хората,
но те не се зарадваха
на моята нова усмивка и другото лице.
Ругаеха и не знаеха, може би, какво искат.
Възкресих отново моето първо аз
и вече ще бъда единствено себе си.
Ще подарявам щастие само на този,
който истински го иска.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??