16 ago 2010, 10:06

Корабът 

  Poesía » De amor
640 0 1

Корабът разпъна пак платна.                   

Отплува през морските вълни.               

Демонстриращ своята свобода.            

Корабът - търсещ любовни океани.          

Отново вдигна своята котва тежка.   

Наддаде мощно своя любовен вик.          

Плувам пак към вас, любовни океани.         

Отново да разпоря вълните на страстта.       

Величествено плувам в океани от любов.      

Морета пълни с целувки вкусни и горещи.      

Нежни язовири, бликащи от милувки парещи.                                                                                           

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Доколкото разбирам ,тук твоя кораб е олицитворение на жаждата за свобода и любов!Както винаги идеята ти е добра ,има за дооправяне , но като цяло ми хареса!
Propuestas
: ??:??