31 ene 2024, 13:38

Корабът на нощта.... 

  Poesía
156 0 0

 

Корабът на нощта

пътува по вълните от звуци,

по вълните от разтеглени звуци на

щурци- рядко с лай на кучета.

 

Така корабът на нощта

е свързан с истината.

 

Корабът на нощта

минава през тишината

на стаята, поспира

и ми казва да не тъгувам.

 

После корабът на нощта

отива при други приятели.

© Петър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??