С гръм и трясък
се приземих
в началото
на новата ера.
Обезкрилих се
и само за миг
продължил цяла вечност
треперех
към безкрая
надавайки вик
приглушен в тишината
отвътре.
И пресрещнах се –
коя ли си ти?...
И помолих се
да се намеря.
© Силвия Андреева Todos los derechos reservados
да се намеря...