Сън ли е това,
някой да отреже
от безжизнената плът,
че да спре кошмара.
Пуснете ме да си отида
от тази земя
на дяволити същества,
душата ми в капан е.
Защо се случва това,
не ме мъчете,
по-добре ме оставете да умра,
пуснете оглозганата ми душа.
Черни мисли
в мозъка ми лазят,
като трънаци заплетени,
грам светлина не се появява...
© Виктория Михайлова Todos los derechos reservados