1.05.2009 г., 11:57 ч.

Кошмар 

  Поезия » Любовна
399 0 0

Сън ли е това,

някой да отреже

от безжизнената плът,

че да спре кошмара.

 

Пуснете ме да си отида

от тази земя

на дяволити същества,

душата ми в капан е.

 

Защо се случва това,

не ме мъчете,

по-добре ме оставете да умра,

пуснете оглозганата ми душа.

 

Черни мисли

в мозъка ми лазят,

като трънаци заплетени,

грам светлина не се появява...

© Виктория Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??