13 jun 2018, 1:24

Кошмари, мечти и рани 

  Poesía » De amor
558 0 0

Кошмари, мечти и РАНИ

 

 

 

Участвал ли си в състезание,

не смяташ ли, че е време да пренебрегнеш егото,

защо ти е да си победител?

От кога разговорът се превърна в интервю,

а срещите в разпит?

Вземи тази победа,

но вече е късно.

Името е гравирано,

не моето като победил,

а твоето на сърцето ми.

Рана остави ти,

до като аз се лутах из мечти,

които се превърнаха в кошмари, след като ти си тръгна.

Отворих очи,

вратата бе затворена,

оставих цветя на прага,

но раната не бе оздравяла.

© Емануел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??