Кошмари, мечти и РАНИ
Участвал ли си в състезание,
не смяташ ли, че е време да пренебрегнеш егото,
защо ти е да си победител?
От кога разговорът се превърна в интервю,
а срещите в разпит?
Вземи тази победа,
но вече е късно.
Името е гравирано,
не моето като победил,
а твоето на сърцето ми.
Рана остави ти,
до като аз се лутах из мечти,
които се превърнаха в кошмари, след като ти си тръгна.
Отворих очи,
вратата бе затворена,
оставих цветя на прага,
но раната не бе оздравяла.
© Емануел All rights reserved.