12 dic 2007, 21:25

Космическа... любов 

  Poesía
1277 0 7

 

 

Гражданино на планетата Земя,

защо загуби обичта си към Луната,

а тя те вика Жадна за теб в нощта,

отпила от Звездите глътка любов в тишината...

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??