Dec 12, 2007, 9:25 PM

Космическа... любов 

  Poetry
1280 0 7

 

 

Гражданино на планетата Земя,

защо загуби обичта си към Луната,

а тя те вика Жадна за теб в нощта,

отпила от Звездите глътка любов в тишината...

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??