12 дек. 2007 г., 21:25

Космическа... любов 

  Поэзия
1279 0 7

 

 

Гражданино на планетата Земя,

защо загуби обичта си към Луната,

а тя те вика Жадна за теб в нощта,

отпила от Звездите глътка любов в тишината...

 

© Вечерница или Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??