Котенцето Пухо свири на пиано
с лапички клавишите натиска.
Упражнява се от рано,
виртуоз да стане много иска.
Тара-рам пам-пам,
тара-рам пам-пам
"Котешкият марш" звучи.
Пухо свири и повтаря,
колко е добър личи!
Вижте, щом се измори,
сладичко се излежава,
а задреме ли в зори
щрих "мъркато" прозвучава.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados