23 feb 2023, 7:50

Котви ⚓ (В синеоката мъгла) 

  Poesía » De amor
731 0 0

Фалшивото бреме 

в заспалото време 

душата ми котви 

забива и дреме. 

 

Омайните залези 

май изгреви бяха, 

в лъчите им златни 

девойки се смяха.

 

Сънувани рими 

почти уловими 

в бяг със синеоки мечти 

мъглата понесе 

нестройната песен 

към котвите, гдето бе ти. 

© Пламен Рашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??