1 feb 2008, 21:30

Коварството на демона 

  Poesía
633 0 4
  Във униформа се завоалираха пороците,
  и започнаха да си играят на морал,
  а сляпо вярваха им на лъжите простосмъртните,
  издигайки ги в култ, във идеал.

  Пък демонът ехидно се присмиваше,
  и от доволство пръскаше безброй искри,
  които после ще възкръснат
  и ще раждат само кървави сълзи.

  Във униформа се завоалираха пороците,
  в душите хорски да внушат респект
  и безпощадно да поробят мислите,
  на иначе свободния човек... Посветено!!!

© Ивето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??