1.02.2008 г., 21:30 ч.

Коварството на демона 

  Поезия
626 0 4
  Във униформа се завоалираха пороците,
  и започнаха да си играят на морал,
  а сляпо вярваха им на лъжите простосмъртните,
  издигайки ги в култ, във идеал.

  Пък демонът ехидно се присмиваше,
  и от доволство пръскаше безброй искри,
  които после ще възкръснат
  и ще раждат само кървави сълзи.

  Във униформа се завоалираха пороците,
  в душите хорски да внушат респект
  и безпощадно да поробят мислите,
  на иначе свободния човек... Посветено!!!

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??