24 jun 2007, 20:49

Ковчеже 

  Poesía
1085 0 12
Скрих всичко, свързано със теб и мен...
в ковчеже съкровено, във сърцето...
Прилежно спомените сгънах, ден по ден,
безценни чувства, с блясък многоцветен...
Заключих...
Лястовица взе ключето
и хладна щом настъпи есента,
през девет птичи царства - във десето,
към слънчеви простори отлетя...
Ще я завърне само топла пролет,
със чудото на клони нацъфтяли,
ще трябва с много обич да отвориш
и старите ми чувства да разпалиш...

24.06.2007

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??