Всеки ден преструваш се на муза
и правиш се на мечтаната жена,
но това са само празни думи
на изтерзаната твоя душа.
Не се ли умори да се измисляш,
за това, което ти не си?
В собствените си лъжи се губиш
и чакаш някой да те спаси.
Ти не си обичаща жена,
а само сваляща мъжките сърца,
ще погубиш в таз борба
и малкото женска суета.
© Елена Todos los derechos reservados