8 dic 2011, 16:00

Коя си ти? 

  Poesía » Otra
534 0 1

 

 

Коя си ти?

С тези неземни очи,

каращи ме като удавник

да плувам в кристални води.

 

Коя си ти?

С тези сладки устни,

правещи шоколад  да горчи

и да не искам друго, уви.

 

Коя си ти?

С тази копринена кожа,

по-нежна и мека от перце,

да не искам друга, освен нея.

 

Коя си ти?

С този приказен глас,

който опитомява дори и звяр,

превръщащ го кротък любимец.

 

Коя си ти?

Ще те видя пред  мен

и още в първия миг

ще попитам за името ти.

 

 

 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??