На дъжда капките броя
В непосилни премеждия се въвличам
Закона на спокойствието не успях да усвоя
На нов човек започвам да приличам.
В бурята се впускам устремено
Но нещо на земята в другата посока вечно ме привлича
Изкушението от мойто тяло е силно усвоено
Вродената ентропия не може да отрича.
© Iliyana Nikolova Todos los derechos reservados