12.02.2020 г., 17:38 ч.

Коя съм 

  Поезия » Философска
616 0 0

 

На дъжда капките броя

В непосилни премеждия се въвличам

Закона на спокойствието не успях да усвоя

На нов човек започвам да приличам.

 

В бурята се впускам устремено

Но нещо на земята в другата посока вечно ме привлича

Изкушението от мойто тяло е силно усвоено

Вродената ентропия не може да отрича.

 

© Iliyana Nikolova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??