5 dic 2010, 13:40

Коя съм аз? 

  Poesía » De amor
1226 0 0

Koя съм аз?


Да! Коя съм аз?
Една от всички, или от всичките една?
Мога да бъда различна...
както мрак... така и светлина...
Но мога ли да бъда безгрешна...
когато всичко около мен ме кара да греша...?
Мога ли да спра да се взирам в звездите...
когато единствено в тях виждам аз красота?
Взимам боите...

и опитвам да се нарисувам...
но не ми достигат цветовете...

Какво съм аз?
Да, аз съм всичко!
За някои - зла...
За други - прекалено рязка...
За някои - странна...
За други - просто силна жена...
Това съм аз...
Май всичко казах почти...
Коя съм аз?
Да! Момичето с дяволски очи...

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??