Коя съм аз? И кой е моят път,
по него аз да тръгна убедено?
Подготвил ли за мене е светът
уменията, даващи увереност,
че утре ще се чувствам по-добре,
преборила се с сенките в душата.
Ще може ли духът да разбере,
как давам шанс на светлината?
Ровя се, подреждам си победите
постигнати в нелеката борба
със мен самата, със успехите,
въздигнати във култ... от суета.
Коя съм аз? Ще се харесам ли,
достигайки дълбоко в същността?
Приема ли се... Вече се обичам
и пътя с реверанс ще продължа.
© Таня Мезева Todos los derechos reservados