12 окт. 2009 г., 00:01

Коя съм аз 

  Поэзия » Философская
869 0 21

Коя съм аз? И кой е моят път,
по него аз да тръгна убедено?
Подготвил ли за мене е светът
уменията,  даващи увереност,
че утре  ще се чувствам по-добре,
преборила се с сенките в душата.
Ще може ли духът  да разбере,
как давам шанс на светлината?
Ровя се, подреждам си победите
постигнати в нелеката  борба
със мен самата, със  успехите,
въздигнати във култ...  от суета.

Коя съм аз? Ще се харесам ли,
достигайки дълбоко в същността?
Приема ли се... Вече се обичам
и пътя  с  реверанс ще продължа.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??