17 oct 2012, 9:40

Коя съм аз! 

  Poesía » Otra
465 0 0

Коя съм аз!?!

Малко въгленче насред бушуваш пожар.

Бяла гълъбица с ранено крило.

Уплашена сърна, изгубена насред нощта.

Малко дете с маската на желязна дама.

 

Коя съм аз!?!

Човек с неугасващи мечти.

Воля несломима като пустинен вятър.

Душа, непрестанно бореща се в живота.

Сърце, биещо в едно с пулса на любовта.

 

Коя съм аз!?!

Огнено лято и люта зима в едно.

Буен порив и ледено безразличие.

Покорен слуга, но и силен войн.

Ангелски лебед и хищна  лавица.

 

Коя съм аз!?!

  Всичко това съм - „Аз”!

© Натали Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??