16 may 2007, 9:24

КОЗЛЕНЦЕ 

  Poesía
521 0 1
                     КОЗЛЕНЦЕ

        КЪМ ДЕТСКАТА  ГРАДИНА ДЕТЕНЦЕ,
        СРЕЩНА БЯЛО, ЧУДНО  КОЗЛЕНЦЕ.
        ПРИТИЧА, ЕХ, С РАДОСТ  ЧИСТА
        И  УСМИВКА  ГРЕЙНА  ЛЪЧИСТА.

       НЕЖНО  ДА  ГО  ПОГАЛИ  ПОЖЕЛА
       И   ВТУРНА  СЕ   КАТО   СТРЕЛА,
       КОЛЕЛОТО  ДАЖЕ  НЕ  ВИДЯ,
       АЛА   ЛИЦЕТО    МИЛО   ЗАСИЯ.

         - КОЗЛЕНЦЕ, СПРИ,  МОЛЯ ТЕ,   АЗ
         ДА  ТЕ  ПОГАЛЯ    ЛЕКО  С  РЪКА.
         АЗ  БЪРЗАМ  ЗА  МОЯТА  ГРАДИНА,
         НЕКА ТЕ  ПОГАЛЯ! - И  БЪРЗО  ОТМИНА.

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??