14 ago 2008, 9:40

Крадат ме 

  Poesía » Filosófica
850 0 12
 Крадат ме! Цял живот!
 Крадат идеи, дрехи и усмивки!
 Крадат детето в мен, а после и
 жената - дори сълзата ми от
 онзи ден!
 Крадат ме - даже от самата мен!
 Но всичко бих им дала -
 стига мило да поискат!

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??