23 may 2010, 9:04

Крадци 

  Poesía
460 0 1

                  КРАДЦИ


По фланелата потта оставя отпечатък.
Уморена любов в ласки заспива...
Душите ни очакват недели кратки.
Ставам принц, ти си самодива.

Безпътни, обичта пътека стана.
От страх ръцете си държим.
Сякаш времето край нас престана.
Близостта приспива ни с  лъжи. 

В нас денят заспива в две посоки.

Моята в бездушието на дома заспал.

Ти при твоята самота жестока.

Доволни ще заспим. Щастие сме крали...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??