23 nov 2006, 20:39

Крадец на любов 

  Poesía
832 0 6
Когато чуя аз гласът ти скъпи,
сърцето ми от радост ще излитне!
Зареяно нагоре във небето,
то пак за тебе ще тупти и мисли!

Когато ме докоснеш със ръцете,
аз цялата изгарям от възбуда
и питам се,защо ли те обичаме и двете,
едната-там,аз тук и може би съм луда?

Откраднах чуждата любов и станах
крадец,но мисля че е по неволя
и блъскам се във клетка позлатена
и мисля си,че трябва да се моля!

Прости ми скъпи,че те наранявам,
че причинявам ти и болка и страдание,
но казвам ти,че аз не ти изневерявам,
дори когато те поглеждам със мълчание!

О,тази болка е така велика!
О,този миг е тъй прекрасен!
Че даже и на сън не съжалявам,
за любовта,която съм отнела!

© Живка Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??