КРАЙ
В лъжи сърцето се заплита
стрелата в него е забита
и от днес светът е сякаш друг
и не те обичам аз напук.
Омръзна ми да съм сама
и постоянно да тъжа,
от днес светът ще бъде друг -
не те обичам и до тук.
Сега и слънцето е по-голямо,
и звездите са красиви -
от днес светът е по-красив
и без мен дано не си щастлив.
Дойде денят, във който те забравих,
дойде денят, във който те оставих
и така светът е по-различен -
с Него пак ще мога да обичам.
© Ангелски Греховна Todos los derechos reservados
Пусни го по пътя му и не му мисли нито доброто (ако прекалено много те е наранил), нито злото...
"с Него пак ще мога да обичам"
Ти явно си намерила своето щастие, за което поздравления Бъди винаги обичана, за да можеш да пишеш все така хубави стихове