17 ago 2023, 9:06

Край 

  Poesía
227 0 0

Погребах те приживе,
в душата въздух не оставих,
да може образът ти да се смие,
че прекалено хубав го направих.

Не ще възкръснеш повече,
душата фантоми не търпи,
щом пропуснеш сбъдване,
нямаш право на мечти.


© Галина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??