17.08.2023 г., 9:06 ч.

Край 

  Поезия
151 0 0

Погребах те приживе,
в душата въздух не оставих,
да може образът ти да се смие,
че прекалено хубав го направих.

Не ще възкръснеш повече,
душата фантоми не търпи,
щом пропуснеш сбъдване,
нямаш право на мечти.


© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??