Дъх ... поглед ... вкус
Чувство ... усещане ... желание
Нужда ... страст ... енергия
Доверие ... приятелство ... любов
Погледни ... усети ... разбери
Вземи ... радвай се ... отдай се
Живей ... мечтай ... обичай,
Времето тече ...© София Русева Todos los derechos reservados