3 jun 2011, 16:13

Край Теб 

  Poesía » De amor
609 0 2

Когато преминаваш през деня,
край тебе сякаш всичко се усмихва,
от стъпките ти - будят се цветя,
а слънцето - в очите ти притихва.

Събуждат се - най-нежните души,
превърнати от Бог - в различни твари,
а вятърът - в косите ти шепти
и с лятото приготвя ти отвари...

... С които да разлистваш Любовта
в сърцата ни - понякога самотни
и тихо да отпиваш от нощта,

изгаряща от чувствата страхотни...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??