6 abr 2017, 0:01

Крайбрежието е красиво разпятие 

  Poesía
212 0 6

Крайбрежието е тиха улица

от въздишки на сини пеперуди.

Крайностите там не болят.

Крадливият вятър на вълни

с нежност целува изумруди,

когато душата бяла ромоли.

А вечността е бледо понятие.

Безкористна топлина и дюна

на окосена, от чайка сълза.

Крайбрежието е един спомен

на моряк, на любов, на ден.

То е красиво разпятие...

 

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??