Apr 6, 2017, 12:01 AM

Крайбрежието е красиво разпятие 

  Poetry
211 0 6

Крайбрежието е тиха улица

от въздишки на сини пеперуди.

Крайностите там не болят.

Крадливият вятър на вълни

с нежност целува изумруди,

когато душата бяла ромоли.

А вечността е бледо понятие.

Безкористна топлина и дюна

на окосена, от чайка сълза.

Крайбрежието е един спомен

на моряк, на любов, на ден.

То е красиво разпятие...

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??