1 abr 2006, 11:56

крака от щъркел и ... 

  Poesía
615 0 0



крака от щъркел и
пера от мрамор - Чер
косата - Същата,
смехът - ??????

прохождам пак,
дори говоря с теб
седя край огъня и виждам -
не всички пламъци са призраци.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??