Чувствителна и цветна, и въздушна,
ще я откриете сред хората обикновени,
пак бързайки замислено за някъде,
разпръсква Доброта по пътя си!
Минавайки след нея, всички засияват,
намръщените мигом се усмихват,
злобеещите не завиждат,
и май дошло е време за възкръсване ,
докоснат ли се до прочуствените й творби,
присъстващите стават по-добри.
Добре дошла, Кралице-Доброта,
да пребъде твоето кралство!
© МИСИЯ Todos los derechos reservados