9.12.2008 г., 17:39 ч.

Кралица-Доброта 

  Поезия » Друга
495 0 3

Чувствителна и цветна, и въздушна,

ще я откриете сред хората обикновени,

пак бързайки замислено за някъде,

разпръсква  Доброта по пътя си!

Минавайки след нея, всички засияват,

намръщените мигом се усмихват,

злобеещите  не завиждат,

и май дошло е време за възкръсване ,

докоснат ли се до прочуствените й творби,

присъстващите стават по-добри.

Добре дошла, Кралице-Доброта,

да пребъде твоето кралство!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??