29 ene 2010, 11:12

Кралски Епилог 

  Poesía » Parodias
627 0 12

След бляскавия маскарад във Кан

се върна Принцът с ново име,

наричаха го просто Рудолфан,

без титли и фамилии.

 

Затвори се в двореца свой,

преситен от забежки и интриги

и заживя със спомените на герой,

написа, даже, две-три книги.

 

От Баронеса Първа стана Предпоследна,

късметът, нещо, беше я забравил,

да бъде интересна трябва рента,

Баронът яко беше я ограбил.

 

С парите - се пропи във Ница,

дори Ивон го изостави,

а тя, нали си е умница,

кафе на Рудолф сутрин прави.

 

 

Завършва първа кралска част,

бях там, написах я за вас,

но зло под камък не стои,

скандал по-грозен предстои...

 

Край на Първа Кралска Част

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??