„Кралството“
Кралството е част
от океана,
когато настъпи часът
на промяна.
Векове поглъща
отровна пяна
и последната къща
вече я няма.
Част от океана
е кралство – ръждиво.
Време за промяна няма –
детството е сиво.
19.4.14г.
© Денис Метев Todos los derechos reservados