17 ene 2007, 20:53

КРАСИВ Е ЗАЛЕЗА 

  Poesía
653 0 3

КРАСИВ Е ЗАЛЕЗА

Красив е залеза тази вечер,

обсипан с розови лъчи.

Напомня ми за спомени далечни,

за отминали щастливи дни.

Красив е залеза тази вечер,

ала виждам някаква тъга.

Слънцето не се усмихва вече,

а залязва, потънало в самота.

Красив е залеза тази вечер,

но е злобна тази тишина,

която се простира надалече

чак до идването на нощта.

Красив е залеза тази вечер,

наситен с нюанси на самота,

в червено-розаво облечен,

отива си, потънал в тъга.

 

 

 

© something else Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??