4 may 2017, 1:23

Красив обет 

  Poesía » De amor
514 0 1

Ако беше се отрекла ти от мен,

аз щях и в болка да те искам.

И щях да върна всеки скъп момент,

защото тъй си повече от всичко.

 

Щом просто няма друга и до днес,

обичам само тебе до безкрая. 

Понеже съм ти дал красив обет,

че вечно ще те нося във душата!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??