27 abr 2010, 15:27

Krасива лъжа 

  Poesía » De amor
418 0 0

Красива лъжа



Ела при мен ти сега,
ти – въплъщение на любовта...
Дай на сълзите ми покой
и стой до мен, стой
в безкрайната нощ
на моите мечти;
бъди до мен, преди да се зазори...!
Искам в очите да ме лъжеш
колко много ме обичаш.
И макар да знам, че е лъжа,
аз ще живея, ще се храня
от лъжливата любов в очите ти.
Направи за мен
този прост подарък –
лъжи ме,
ще живея ден за ден
живот от лъжи ярък...
Красива лъжа
е любовта.

Ела при мен ти сега,
дай на сълзите ми покой;
А до края на нощта...
стой до мен, любими, стой...

© Виктория Салински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??