1 jul 2009, 10:37

Красива си 

  Poesía » De amor
847 0 0

"Красива си"

 


Красива си - даже и след плач,
красива си, когато си и черно-бяла,
красива си - на фона на нощния здрач,
красива си сутрин, от слънцето огряна.
Красива си, даже без усмивка,
красива си, даже намръщено ти да вървиш,
красива си, даже когато пиеш уиски,
красива си, даже когато намусено мълчиш.
Красива си, когато силно ти се сгушваше,
красива си, дори когато и лекичко заспиваше,
красива си, даже когато и насън плачеше,
красива си, дори когато луната с одеало те покриваше.

© Георги Юнчов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??