Така красива си, защото си жена,
обвита в святата си нежност,
пък очите ти - вълна подир вълна,
във тях се давя като грешник.
Така красива си, защото си жена,
обвита във душата си гореща,
пък очите ти са слънцето в деня,
тях със моите сега ги срещам.
Такъв си ангел в кожа на жена,
носейки във себе си човечност,
с теб искам да изгарям във съня,
да превърнем този миг... във вечност!
© Аз Todos los derechos reservados