1 мар. 2015 г., 22:21

Красива си 

  Поэзия
589 1 2

Така красива си, защото си жена,
обвита в святата си нежност,
пък очите ти - вълна подир вълна,
във тях се давя като грешник.


Така красива си, защото си жена,
обвита във душата си гореща,
пък очите ти са слънцето в деня,
тях със моите сега ги срещам.


Такъв си ангел в кожа на жена,
носейки във себе си човечност,
с теб искам да изгарям във съня,
да превърнем този миг... във вечност!

 

 

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??